Ny sponsor: Eiksenteret Vestfold / Telemark

Postet av Stokke IL den 17. Jan 2023

Eiksenteret Vestfold / Telemark blir med som sponsor i Stokke IL. De fører kjente merkevarer innen traktorer, skurtreskere og redskap til traktor.

De har også et godt utvalg av utstyr innen vedproduksjon, plenklipping, snørydding, deler og rekvisita for maskinparken de selger. Eiksenteret har sine lokaler i Melsomvikveien 7.

Vi setter veldig stor pris på at de ønsker å støtte breddeidretten i Stokke IL!

https://www.eiksenteret.no/stokke

https://www.facebook.com/EiksenteretStokke

https://www.instagram.com/eikkjeden/Ny sponsor: Topp Trafikkskole

Postet av Stokke IL den 16. Jan 2023

Topp Trafikkskole blir med som sponsor i Stokke IL. Kjøreskolen med avdelinger i Sandefjord, Tønsberg og Stokke (ved Gjennestad) tilbyr opplæring i bil med manuell eller automat, motorsykkel og tilhenger. Vi setter veldig stor pris på at de ønsker å støtte breddeidretten i Stokke IL.

MEDLEMSFORDELER 

Som en del av avtalen får medlemmer av Stokke IL 20 % rabatt på trafikalt grunnkurs og ved opplæring klasse B, gir de medlemmer en gratis dobbeltime verdi 1510,- kr. 

Topp Trafikkskole setter nå opp et trafikalt grunnkurs til idrettslaget.

https://www.topptrafikkskole.no/stokke

https://www.facebook.com/topptrafikk

https://www.instagram.com/topptrafikkskole/

https://www.tiktok.com/@topptrafikkskoleL-Røisgård's AS blir med videre som sponsor i håndballgruppa!

Postet av Stokke IL den 12. Des 2022

L-Røisgård's As har vært med som sponsor i håndballgruppa de siste årene, og har nå forlenget avtalen sin. De leverer tjenester innen blant annet montasje og transport. 

Stokke IL Håndball setter stor pris på at de blir med videre.
https://roisgards.no/Styrkerommet er nå ferdig. Åpner i starten av 2023!

Postet av Stokke IL den 9. Des 2022

Stokke IL fikk 200 000,- av SpareBank 1 Stiftelsen BV i 2021. Det er vi svært takknemlige for!Dugnadsgjengen i Stokke Idrettspark har lagt lagt gulv og montert alt utstyr, mens en foresatt fra J12 i Stokke IL Håndball har gitt rommet noen malingsstrøk. Tusen takk for dugnadsinnsatsen!
Mer informasjon om bruk av rommet og oppstart kommer i starten av 2023. Vi gleder oss til å ta det i bruk. Under kan du se bilder fra rommet.