Stokkehallen stenges uke 50

Postet av Stokke IL den 7. Des 2021

Stokkehallen stenges mandag 13.desember til og med torsdag 16.desember. Sandefjord kommune skal montere nye skillevegger. En kjærkommen beskjed for våre grupper som benytter seg av hallen! Equinor med gave på 10 000,- til Stokke IL

Postet av Stokke IL den 2. Des 2021

Nok en fantastisk nyhet før jul

I slutten av november fikk daglig leder, Håkon Kjølstad Nilsen, beskjed om at SpareBank 1 Stiftelsen BV tildelte idrettslaget 200 000,- kr. Nå har idrettslaget fått nok en gledelig nyhet før jul! 

Equinor likte vårt styrkerom-prosjekt, og har besluttet å gi oss 10 000,-. 

Equinor har lansert en ny søknadsportal der det er mulig å søke om støtte til alle gode formål for barn, ungdom og studenter. Målet for Equinor er å støtte enda flere gode tiltak enn det vi i dag gjør gjennom sponsorordningen Morgendagens Helter. Blant de 1600 som søkte var vi en av de 235 heldige som fikk støtte! Vi er svært takknemlig for tildelingen, og ønsker å rekke en stor takk til Equinor som også er med på å gjøre drømmer til virkelighet!  SpareBank 1 Stiftelsen BV med tidlig julegave til Stokke IL

Postet av Stokke IL den 2. Des 2021

200 000,- kr til nytt styrkerom!

I slutten av november fikk daglig leder, Håkon Kjølstad Nilsen, beskjed om at SpareBank 1 Stiftelsen BV tildelte idrettslaget 200 000,- kr. Disse pengene skal gå til styrkerommet i kjelleren av Stokkehallen. Rommet er tomt den dag i dag, og ideen om et styrkerom er det ungdommen i idrettslaget som har løftet frem via sin ungdomsrepresentant i styret, Julie Aas-Bergsholm. Prosjektet som idrettslaget skal gjennomføre i 2022 har med andre ord fått en fantastisk start. Julie er en av medlemmene i prosjektgruppa, og gleden av tildelingen var stor! 

Stokke IL ønsker å skape en sosial og aktiv samlingsplass som vil være kjærkommen i rar tid. Rommet vil også bli viktig i det skadeforebyggende arbeidet til gruppene. For idrettslaget er det også viktig å drive på en mest mulig bærekraftig måte, så utstyret som skal inn i kjelleren skal kjøpes brukt. Vi gleder oss til å sette i gang med prosjektet!

Vi er svært takknemlig for tildelingen, og ønsker å rekke en stor takk til SpareBank 1 Stiftelsen BV som er med på å gjøre drømmer til virkelighet! 

Stokke Rotaryklubb med gave til Stokke IL E-Sport!

Postet av Stokke IL den 15. Okt 2021

Stokke Rotaryklubb ønsker å bidra til at unge i nærmiljøet får dette tilbudet og bidrar med en pengegave på 10 000,-. Pengene skal gå til mer utstyr. Eirik Flacké fra styret i e-sport mottok gaven. Han takket på vegne av idrettslaget, og ga oss et solid innblikk i hva e-sport handler om. E-sport er ikke bare gaming. E-sport er lagspill med fokus på trening og kosthold. 

Tusen hjertelig takk, Stokke Rotaryklubb!

En fornøyd Eirik Flacké fra Stokke IL E-sport mottok gaven!

 

Moaløpet 2021 - Påmeldingen har startet!

Postet av Stokke IL den 5. Okt 2021

Bli med på høstens eventyr i vakre Bokemoa 23.oktober. Mer info og invitasjon finner du her.

Meld deg på her!Årets ildsjel på Idrettsgallaen

Postet av Stokke IL den 1. Okt 2021

Finnes Årets ildsjel i Stokke IL?

Over hele landet er det tusenvis av frivillige ildsjeler som gjennom hele året legger ned en uvurderlig innsats for sine klubber og utøvere. Det er to kriterier som må være oppfylt for å bli nominert.

  1. Årets ildsjel har, uansett alder, gjort en solid frivillig, uegennyttig innsats i idretten utover det man kan forvente i den spesielle tiden vi har vært igjennom. 
  2. Årets ildsjel kan ikke være ansatt i klubben. 

Er det noen i Stokke Idrettslag som fortjener en nominasjon? 

Nominer din kandidat frem til 24.oktober her:
https://www.teamnor.no/idrettsgalla/nominer-din-kandidat/Stokke IL E-Sport fikk 5000,- kr fra Andebu Sparebank!

Postet av Stokke IL den 15. Sep 2021

Gave fra Andebu Sparebank!

E-sporten åpnet sine lokaler i Stokke Frivilligsentral 26.august og i den forbindelse fikk E-sporten en gave på 5000,- kr fra vår kjære hovedsponsor, Andebu Sparebank. Det setter vi utrolig stor pris på!

Gruppa har hatt en pangstart, og har allerede satt seg nye mål om økt medlemsvekst frem til nyttår. De har kommet seg godt til rette i lokalene, og har samtidig også besøkt flere av de andre gruppene i Stokke IL for fysisk aktivitet. Tirsdag 14.09 var de på besøk hos Stokke IL Petanque, og det falt i smak hos ungdommene. 

https://andebu-sparebank.no/ - Sjekk ut tjenestene til vår hovedsponsor! 

Elin Flackè, styremedlem i Stokke IL E-Sport, med gaven fra Andebu Sparebank.

 Et imponerende skianlegg!

Postet av Stokke IL den 15. Sep 2021

Jarle Skaug fra Stokke IL Ski ble intervjuet i forbindelse Storås Rulleskifestival som ble arrangert forrige helg. Les mer om det imponerende anlegget og den fantastiske dugnadsinnsatsen i Sandefjords Blad.

Se flere bilder fra arrangementet her.

Foto: Ann Kristin Saastad, Sandefjords Blad.