L-Røisgård's AS blir med videre som sponsor i håndballgruppa!

Postet av Stokke IL den 12. Des 2022

L-Røisgård's As har vært med som sponsor i håndballgruppa de siste årene, og har nå forlenget avtalen sin. De leverer tjenester innen blant annet montasje og transport. 

Stokke IL Håndball setter stor pris på at de blir med videre.
https://roisgards.no/Styrkerommet er nå ferdig. Åpner i starten av 2023!

Postet av Stokke IL den 9. Des 2022

Stokke IL fikk 200 000,- av SpareBank 1 Stiftelsen BV i 2021. Det er vi svært takknemlige for!Dugnadsgjengen i Stokke Idrettspark har lagt lagt gulv og montert alt utstyr, mens en foresatt fra J12 i Stokke IL Håndball har gitt rommet noen malingsstrøk. Tusen takk for dugnadsinnsatsen!
Mer informasjon om bruk av rommet og oppstart kommer i starten av 2023. Vi gleder oss til å ta det i bruk. Under kan du se bilder fra rommet.


Jotun er med videre som sponsor i håndballgruppa

Postet av Stokke IL den 7. Des 2022

Jotun har vært med som sponsor i håndballgruppa de siste årene, og har nå forlenget avtalen sin ut 2024. Det setter vi i Stokke IL Håndball stor pris på! Det enorme konsernet har sitt hovedkontor i Sandefjord, og syns det er viktig å støtte opp lokal idrett.


Sjekk ut nettsiden deres:Ny Sponsor: Aktiv Eiendomsmegling blir med på laget!

Postet av Stokke IL den 2. Des 2022

Aktiv Eiendomsmegling sine lokale kontorer blir med som sponsor i Stokke Idrettslag. Det setter vi veldig stor pris på, og vi gleder oss til samarbeidet fremover. Hvis dere skal selge eller kjøpe bolig, velg Aktiv! 

Eiendomskontoret Aktiv Sandefjord & Andebu finner du i Rådhusgata 17 i Sandefjord. De har erfarne og lokalkjente eiendomsmeglere. De arbeider fokusert og lidenskapelig, med kunden i sentrum. Det viktigste for dem er at kunden er fornøyd og føler seg trygg, gjennom hele prosessen.

Tønsberg og Re

Eiendomskontoret Aktiv Tønsberg og Re ønsker å bidra til at hvert boligbytte blir et godt vendepunkt, uavhengig av om det er stort eller lite. De sørger for at prosessen gjennomføres på en trygg og effektiv måte, og tilbyr den rådgivningen du har behov for. Du finner dem samlokalisert i Møllegaten 8, sentralt plassert i hjertet av Tønsberg. Et møte med en av deres meglere vil vise deg hvorfor de har så fornøyde kunder. 

                                                                           Sandefjord

 

https://aktiv.no/om-aktiv/vare-kontorer/aktiv-eiendomsmegling-sandefjord-og-andebu
https://aktiv.no/om-aktiv/vare-kontorer/aktiv-eiendomsmegling-tonsberg-faerder-og-re
https://www.facebook.com/aktivtonsberg
https://www.facebook.com/aktivsandefjord
https://www.instagram.com/aktivtonsberg/
https://www.instagram.com/aktivsandefjord/
Ny sponsor: Malerfirmaet Tore Ask & Sønn blir med!

Postet av Stokke IL den 23. Nov 2022

Malerfirma Tore Ask & Sønn AS er en mesterbedrift som har eksistert over tre generasjoner. De har over 60 års erfaring fra bransjen, noe som gjør de til et trygt og sikkert valg for deg som kunde. De har dyktige ansatte med svennebrev og mesterbrev som maler og bygg tapetserer. De er godkjent for varmearbeid, i tillegg til at de er våtromssertifisert. 

De har flotte, nye lokaler ved Sundland i Stokke. Tidligere har de vært lokalisert i Tønsberg.De tar oppdrag fra både private og bedrifter. Hos Tore Ask & Sønn er det deg som kunde som er i fokus. De kommer alltid til å strekke seg det lille ekstra for at de skal overgå kundens forventninger. De kommer når de lover, utfører det de har avtalt, til avtalt pris. De leverer et kvalitetsmessig godt resultat, og etterlater arbeidsplassen ryddig og rengjort. 

Tore Ask & Sønn så dagens lys i 1960, og er i dag en tradisjonsrik mesterbedrift som har eksistert i tre generasjoner.


De er en stolt lærebedrift. På denne måten får de bidratt til å styrke fag og bransje, samt bringe kunnskap og ferdigheter videre til fremtidige generasjoner. De arbeider også for et inkluderende arbeidsliv i samarbeid med NAV. 

De tar miljøansvaret på alvor, og er derfor Miljøfyrtårnsertifisert. Dette er et konkret verktøy de kan bruke for å tenke miljø i alle ledd i virksomheten.

Vi setter stor pris på at Tore Ask & Sønn blir med på å støtte breddeidretten i Stokke IL!
https://maler-ask.no/

Stokke IL mottar 50 000,- til Nordskogstien!

Postet av Stokke IL den 3. Nov 2022

Stokke IL har mottatt 50 000,- av Sparebankstiftelsen DNB. 

Sparebankstiftelsen DNB støtter både lokale tiltak og nasjonale initiativer i Norge. Siden 2002 har vi bidratt med 8 milliarder kroner til allmenn nytte.

De støtter oss økonomisk slik at idrettslaget kan gi Nordskogstien et skikkelig løft! Nordskogstien ble etablert i samarbeid med Stokke kommune i sin tid. Stien går i Bokemoa og frem til Ragnhildrødveien i skogkanten nedenfor Rådyrveien. Pensjonistgjengen fra Stokke Idrettspark vil gjennomføre dugnaden.

Langs stien kan du lese informasjon om blant annet geologi og historie fra Stokke. 

Tusen hjertelig takk for støtten!


Stokke IL mottar 18 000,- til Nordskogstien!

Postet av Stokke IL den 26. Okt 2022

Stokke IL har mottatt 18 000,- av Bokemoa Nærmiljøutvalg!

De støtter oss økonomisk slik at idrettslaget kan gi Nordskogstien et skikkelig løft! 
Nordskogstien ble etablert i samarbeid med Stokke kommune i sin tid. Stien går i Bokemoa og frem til Ragnhildrødveien i skogkanten nedenfor Rådyrveien. Pensjonistgjengen fra Stokke Idrettspark vil gjennomføre dugnaden. Langs stien kan du lese informasjon om blant annet geologi og historie fra Stokke. 

Tusen hjertelig takk for støtten!


Breddegave på 20 000,- fra SpareBank 1 Sørøst-Norge

Postet av Stokke IL den 14. Okt 2022

Breddegave på 20 000,-

SpareBank 1 Sørøst-Norge ønsker at distriktet skal være et godt sted å vokse opp, et god sted å bo og et godt sted å flytte til. Som en del av sparebanktradisjonene, deler sparebankstiftelsene av sitt overskudd hvert år. De siste ti årene har sparebankstiftelsene bidratt med flere titalls millioner kroner i gaver og støtte til lokale lag og foreninger. Stokke IL er svært takknemlige for tildelingen, og ønsker å takke Sparebank 1 Sørøst-Norge for gaven! Den kommer godt med i et år hvor vi har gjort flere oppgraderinger i våre anlegg.Petanque for alle - Vika Høst førstkommende lørdag!

Postet av Stokke IL den 29. Sep 2022

Årets siste landsturnering i Petanque, Vika Høst, arrangeres lørdag i Melsomvik med deltakelse av blant annet våre landslagsspillere.

Stokke IL Petanque vil være representert med 4 lag. Laget som fremkommer på bildet består av unge Jannicke Myhre og den godt voksne Elisabeth Trolldalen med Glenn Peder Henriksen i midten. Dette er et godt eksempel på vårt mål om å skape fellesskap, idrettsglede og utfordringer. 

Ta gjerne turen for å se, muligens er dette en fin aktivitet for deg og din familie også.

Fra v: Jannicke Myhre, Glenn Peder Henriksen og Elisabeth Trolldalen.

 

 Det nærmer seg Moaløpet!

Postet av Stokke IL den 13. Sep 2022

Endelig er det tid for Moaløpet igjen!

Lørdag 22. oktober er det tid for det tradisjonsrike terrengløpet i vakre, høstlige omgivelser i Bokemoa. Det er 38. gangen løpet arrangeres, og vi håper at nettopp du blir med! Moaløpet er for alle, og det er forskjellige løyper basert på hvilken klasse du er med i. Her kan hele familien være med! Les invitasjonen for mer informasjon

Velkommen til Moaløpet 2022! 
Petanquegruppa har gjennomført klubbmesterskap

Postet av Stokke IL den 12. Sep 2022

Det har blitt gjennomført klubbmesterskap i samarbeid med STIF Petanque. Opplegget ble avsluttet i går søndag på den nye banen i Sandefjord. Gratulerer til alle!

 1. Oscar Eriksen og Ingunn Thorvik
 2. Elisabeth Trolldalen og Sverre Meisingset
 3. Are Rystad og Glenn Peder Henriksen

 

 1. Eva og Edvart Fjære
 2. Ingunn Thorvik og Are Rystad
 3. Anne Britt og Ulf Kløv Jacobsen


 1. Are Rystad
 2. Sverre Meisingset
 3. Oscar Eriksen
 

 Passer er med som ny sponsor for Stokke IL Ski!

Postet av Stokke IL den 2. Sep 2022

Ny sponsor for Stokke IL Ski

PASSER er et norskeid internasjonalt industrikonsern som har hovedaktiviteten innenfor det fornybare energimarkedet. Hovedkontoret ligger i Sandefjord, og gruppen har flere lokasjoner i Litauen, Nederland, UK og Kina.
Vi setter stor pris på at Passer blir med som sponsor for Stokke IL Ski!


Pizzabakeren Stokke er med som ny sponsor!

Postet av Stokke IL den 2. Sep 2022

Ny sponsor!

Pizzabakeren Stokke blir med som sponsor for Stokke IL i tre år fremover. De har nettopp åpnet i sine lokaler på Sundland, og nå ønsker de å være med på å støtte breddeidretten i Stokke. Det setter vi pris på!

Sjekk ut den nye kampanjen deres! 

 
Tine Fotballskole ble en suksess!

Postet av Stokke IL den 23. Aug 2022

Tradisjonen tro, arrangerte Stokke IL Fotball Tine Fotballskole første uken etter skoleferien var i gang. 159 barn i alderen 6 – 12 år deltok, og vi som arrangerte synes vi opplevde glade barn som hadde det gøy underveis. I støtteapparatet, som talte 40-50 ungdommer og voksne, ble det lagt ned en formidabel innsats for at fotballskolen skulle oppleves inkluderende, trygg og morsom. Fair-play både på og utenfor banen var gjentagende tema.

I år hadde vi et ekstra fokus på jenter, og i den forbindelsen hadde vi leid inn Charlotte Lade fra London for freestyle/triksing. Hun har bl.a. trikset med fotball-kjendiser som Ronaldo, Messi, Neymar jr. og hele Tottenham Hotspurs. Det var populært, og mange autografer ble skrevet.

30% av instruktørene/hjelperne på fotballskolen var jenter/kvinner, mens 22% av de 159 deltakerne var jenter. Flesteparten av de involverte i støtteapparatet under gjennomføringen (utenom instruktørene/hjelperne) var dog kvinner. Vi satser på flere jenter/kvinner som deltakere/instruktører, og flere menn i støtteapparatet, til neste år!

De minste fikk kjølt seg ned med vannspreder i varmen, og tok noen velfortjente pauser på lekeplassen like ved. Vi fikk servert sunn og deilig frukt til barna om formiddagen og ettermiddagen hver dag, og det ble servert grovt brød med ulike pålegg til lunsj. Siste dagen dro vi til med grillmat til lunsj. Etter tre herlige dager, fikk alle barna med seg hjem t-skjorte, sekk og ball til odel og eie, samt diplom for deltakelsen.

Stokke IL Fotball takker instruktører/hjelpere og øvrig støtteapparat masse for innsatsen, uten dere klarer vi ikke å arrangere fotballskole. En takk også til Tine, Andebu Sparebank og Meny, for godt samarbeid i forbindelse med fotballskolen.

Sportslig hilsen Stokke IL Fotball


Sparebanken Sør med gave på 20 000 kr til vår Petanquebane!

Postet av Stokke IL den 22. Aug 2022

Sparebanken Sør ringte oss i sommer og fortalte at de likte prosjektet vårt med ny Petanquebane i Stokke Idrettspark, og at de ønsket å støtte oss med 20.000 kr. Sist uke var Tine Stange på besøk sammen med en fornøyd Sverre Meisingset fra Petanquegruppa. Vi setter veldig stor pris på gaven. Tusen hjertelig takk!


Stokke IL Ski er tilbake etter sommerferien!

Postet av Stokke IL den 22. Aug 2022

Stokke IL Ski er tilbake etter sommerferien!

Stokke IL Ski begynner opp med fellestreninger igjen etter sommerferien og alle er velkomne!
Er du født i 2015 er du gammel nok til å være med den yngste gruppa. 7-9 år, 10-12 år og 13-17 år, alle begynner kl. 18 i Storås. Se ski.stokkeil.no og vedlagt skriv for mer informasjon 

Infoskriv Stokke IL Ski
Turngruppa begynner med Parkour!

Postet av Stokke IL den 16. Aug 2022

Turngruppa starter opp med Parkour! 

Turngruppa starter opp med parkour på Bokemoa Skole tirsdag kl. 17-19 med oppstart 23. august.
Parkour dreier seg om å bevege seg fra a til å gjennom og over diverse hindringer. Vi håper tilbudet faller i smak og at folk ønsker å prøve ut Parkour. Ta kontakt med turngruppa på turn@stokkeil.no hvis du har spørsmål til tilbudet. 

Invitasjon til Parkour.pdf 

/aktivioslo.no. 

 A-laget har startet høstsesongen!

Postet av Stokke IL den 15. Aug 2022

Stokke IL Fotball sitt A-lag startet høstsesongen sist tirsdag, og tok et viktig poeng borte mot Stag/Fram Larvik 2. Kampen endte 1-1, og Jørgen Hjerpekjønn Skjelland scoret målet til Stokke. 
I dag, 15. august, kommer Ørn Horten 2 på besøk til Stokke - vi sees i idrettsparken! 


Orienteringsgruppa med gode resultater på Hovedløpet!

Postet av Stokke IL den 15. Aug 2022

Orienteringsløperen Magnus Sigurdsson fra Stokke IL løp inn til sølvmedalje på langdistansen på Hovedløpet i Sandnes. Gratulerer så mye til Magnus med medaljen, samt Niclas Gunnerød og Jens Gjein Dybvik med gode prestasjoner!Stokke Idrettspark med oppgradering!

Postet av Stokke IL den 15. Aug 2022

Fire flaggstenger har kommet på plass i løpet av sommeren, og sist uke kom også et flott informasjonsskilt opp. De kommer fire til av typen rundt på anlegget. Aktivitet i Storås Skianlegg!

Postet av Stokke IL den 15. Aug 2022

Selv når temperaturen peker mot vann og bading er det aktivitet i Storås. Flotte rulleskiløyper nytes i fantastisk vær. En vellykket Sandarcup for Stokke IL!

Postet av Stokke IL den 15. Aug 2022

En strålende dugnadshelg er over for fotballen i Stokke IL. En stor takk til alle involverte.
Gratulerer så mye til G14-laget til Stokke IL som vant finalen i B-sluttspillet på hjemmebane!Invitasjon til Storås Rulleskifestival

Postet av Stokke IL den 3. Aug 2022

Storås Rulleskifestival

10-11 september arrangeres Storås Rulleskifestival av Stokke IL Ski og Oseberg Skilag. Se mer informasjon via invitasjonen under. Påmelding foregår gjennom Min Idrett, og åpner 15. august. Velkommen til Storås! 

Invitasjon Storås rulleskifestival 10-11.sept 2022.pdf
Stokke IL på Norway Cup!

Postet av Stokke IL den 3. Aug 2022

Stokke G14 og G15 er på Norway Cup, og til tross for blanda resultater, er stemningen på topp!
G14 har blant annet møtt Dallas Texans, som vant G14-klassen i Dana Cup, og Stokke IL er de eneste som har fått inn en scoring på dem. G15 har blitt kjent for en flott scoring og feiring, og i morgen skal de møte meksikanske Academy Elite! En kjempefin gjeng som nå er klare for B-sluttspill!Hverdagen er tilbake!

Postet av Stokke IL den 2. Aug 2022

Hverdagen er tilbake for de fleste av oss, og det markerte pensjonistene i Stokke Idrettspark med en solid dugnad. Den nederste delen på innbytterbuene på hovedbanen ble fjernet, slik at det er klart for blikk i nærmeste fremtid. På D-banen ble trekket tatt på, samt at det ble ryddet rundt banen.Lyst til å prøve Petanque i sommer?

Postet av Stokke IL den 8. Jul 2022

Stokke IL Petanque har gjennom et samarbeid med  Gjensidigestiftelsen mottatt midler slik at vi gjennom sommeren kan ha et åpent tilbud for vennegjenger og andre som ønsker å prøve spillet Petanque. Ungdommene som har blitt engasjert vil ha dette som sommerjobb. Vi håper på godt besøk, både på banen vår i Melsomvik og på vår nye flotte bane på Stokke Idrettspark.
Les mer om tilbudet her!B-laget ble avdelingsmestere for vårsesongen i 7. divisjon!

Postet av Stokke IL den 29. Jun 2022

Gratulerer så mye til Stokke IL Fotball sitt B-lag med 1. plass i 7. divisjon avdeling 1 for vårsesongen. Ni kamper har resultert i syv seire og to uavgjorte, og en imponerende målforskjell på 32-10.Suksess på Norges største oreinteringsfestival!

Postet av Stokke IL den 28. Jun 2022

Sist helg var det Norges største o-festival på Kongsvinger, og der var Stokke IL Orientering representert. Magnus vant både spriten og mellomdistansen i H15, mens Onno vant sprinten i H60. Gratulerer til begge to, og Stokke IL Orientering. Imponerende resultater.

 NM Petanque 2022 ble en stor suksess!

Postet av Stokke IL den 27. Jun 2022

Stokke IL Petanque sin egne juniorspillere!

 

Hjertelig takk for idrettsgleden som ble vist gjennom store smil og god stemning i løpet av NM-dagene 23. - 26. juni. Gjennomføringen av NM ble Stokke IL Petanque sin store medalje, og Stokke IL er svært fornøyde med arrangementet. Det ga mersmak! Tusen takk til alle våre samarbeidspartnere som har vært med på å gjøre dette mulig. Det settes pris på!

Et bildedryss fra NM Petanque 2022 i Stokke kan du finne på vår facebookside.
Hvis du eller din klubb har flotte bilder fra NM, send de gjerne til dagligleder@stokkeil.no.

NM Petanque 2022 er i gang!

Postet av Stokke IL den 23. Jun 2022

Da er NM Petanque 2022 offisielt åpnet av Ordfører Bjørn Ole Gleditsch og styreleder Hans Martin Bærefjell. Ta gjerne med familie, venner og bekjente til Stokke Idrettspark i løpet av NM-dagene 23-26. juni for å oppleve idrettsglede på nært hold. Kanskje Petanque er spillet for nettopp deg?


Se video fra åpningen her!
Camp Stokke og Midtsommerløpet 2022

Postet av Stokke IL den 21. Jun 2022

I helgen gikk Camp Stokke og Midtsommerløpene av stabelen. Ungdommene møtte opp på Melsom skole med godt humør. Gjennom helgen var det god stemning og ekte treningsglede. Gjengen her var i aldergruppen 13-16 og representerte store deler av Norge. På fredagen var det trening på Vear etterfulgt av lasagne og en varm dusj etter en regnfull sprint i gatene. Plutselig var det lørdag og Midtsommerløpene var i gang. Ungdommene ble her møtt av o-løpere i alle aldre og en krevende sprint ved Oslofjord Convention Center. Det var strålende sol og det ble da selvfølgelig bading etter løpet. Kvelden til ungdommene ble avsluttet med taco, en god dose godis og et foredrag av Kim Ritcher fra Sandnes OK. Han snakket med de unge om Hovedløpet og O-landsleieren , som skal avholdes i Sandnes august 2022. Ungdommene fikk da høre om hva de kan forvente der. Søndagen ble nok en solfylt dag i Melsomvik medmidsommerløp dag 2. Nok en dag med gode prestasjoner av o-løpere i alle aldre.
Camp Stokke ble nok en gang en suksess og vi håper på like bra vær og enda flere påmeldte i 2023!

Som mange av dere sikker så, ble det tatt en god del bilder under løpet. Så om noen er interesserte i flere bilder, kan dere gjerne ta kontakt med @stokkeil_orientering på Instagram! Finalebanen til NM Petanque er klar!

Postet av Stokke IL den 20. Jun 2022

Her kan dere se noen bilder fra den helt nye Petanquebanen vår. En fantastisk jobb fra flere ressurspersoner har virkelig gjort seg de siste dagene.
Banen er bak tribunen til hovedbanen til fotballen, og den har blitt rammet inn med flott kantstein. NM Petanque 2022 i Stokke IL er straks i gang, og der gjenstår bare siste finish på anlegget. Vi håper å se deg og dine under NM-dagene i Stokke 23-26. juni.
Ferdig bane innrammet av flott kantstein 

Fjerning av jord og gress

 

Overlaget fjernet og klar for neste steg

 

Flott bane!

 Nyhetsbrev 5 - NM Petanque 2022

Postet av Stokke IL den 16. Jun 2022

Nyhetsbrev nr. 5 - NM 2022

STOKKE IDRETTSLAG – NM PETANQUE 23-26.juni 2022  

Nå er det under en uke igjen til NM i Stokke, og vi gleder oss. Ta gjerne med partytelt og stoler til NM, slik at du og din klubb kan skape en god oase mellom kampene. I Stokke blir det idrettsglede, fellesskap og utfordringer!

Banestatus:

Banene har blitt harde og fine, og vi har både vanning, salting og tromling i bakhånd hvis det skulle endre seg. De har blitt slåddet og vedlikeholdt godt den siste tiden. Banene vil bli merket på onsdag.

Et bilde som inneholder himmel, utendørs, felt, naturAutomatisk generert beskrivelse

Finalebanen er også straks ferdig, og den blir lekkert innrammet med kantstein. Rundt banen vil det bli tribuner og god stemning. Kort vei til de andre banene, og ikke minst kiosken.

Et bilde som inneholder bakke, himmel, utendørs, utendørsobjektAutomatisk generert beskrivelse

Mat: 

Kioskene vil åpne 08.30, og stengetiden vil nok avhenge litt av trafikken. Grilling av pølser og burgere vil foregå i middagstiden 15-17. Ellers vil du få ta i mye godt fra kiosken.
 Husk også vår samarbeidspartner Spor3 som har meget god thaimat.

Annet:

Trippel Mix gjennomføres i NM veka i Skien, og planen fra NRK nå er at dette blir sendt 14:10 til 15:25 på NRK1 fredag 24. juni. Det kan være spennende å dra frem fra arkivet etter morsomme dager i Skien og Stokke.

Har du eller din klubb spørsmål om NM-dagene i Stokke, ta kontakt med petanque@stokkeil.no eller dagligleder@stokkeil.no.

KM sprintstafett for Orienteringsgruppa

Postet av Stokke IL den 15. Jun 2022

I helgen var Orienteringsgruppa på KM sprintstafett i Holmestrand. Stokke IL stilte med fem lag. Det endte med med gull til Runar og Ragnar i H140 og sølv til Jens og Alexander i H13-16! Tine Fotballskole nærmer seg!

Postet av Stokke IL den 10. Jun 2022

Tine Fotballskole 20. – 22. juni 2022  

Tine Fotballskole er et arrangement for barn i alderen 6 – 12 år, og viktig for breddeaktiviteten i vårt lokalmiljø. Du trenger ikke å være medlem av Stokke IL eller Stokke IL fotball for å delta – se mer info på QR-koden.

Påmelding:

Qr code
Description automatically generated

 

Det legges vekt på god gjennomføring og et inkluderende, trygt, morsomt og lærerikt arrangement for barna våre. Vi har økonomiske støtteordninger for de som har behov, ta kontakt med ansvarlig for Tine Fotballskole Robin Rasmussen på mobil 91545747 / e-post robras@siv.no
Pinsestafett for O-gruppa

Postet av Stokke IL den 9. Jun 2022

Stokke IL Orientering hadde en varm og solfylt pinse på Skrim, og den ble avsluttet med ungdomsstafett. Orienteringsgutta våre leverte en solid stafett med 4.plass i et startfelt på 17 lag.
Mange løp godt i både teknisk og fysisk krevende terreng. Løypene var levert av Kongsberg OL, og Orienteringslaget Tønsberg og Omegn.Stokke IL Petanque mottar 10 000 kr av Johannes Sandviks fond!

Postet av Stokke IL den 25. Mai 2022

Petanquegruppa i Stokke IL har mottatt 10 000 kr fra Johannes Sandviks fond til bygging av ny Petanquebane i idrettsparken. Fondet deler ut penger til det beste for eldre ifra Stokke. Vi har stor tro på at en ny bane i idrettsparken kan være en sosial møteplass for eldre mennesker i Stokke. Takk for tilskuddet!Stokke IL Håndball ønsker alle velkommen til Moa på 17 mai!

Postet av Stokke IL den 16. Mai 2022

Stokke IL Håndball ønsker alle velkommen til Moa på 17 mai!
Det vil bli salg av is, kaffe, vafler, pølser og brus. Vi oppfordrer til å betale med vipps, men tar kort i to boder. Etter 2 år med pandemi gleder vi oss nå til å se dere alle igjen på 17 mai i vakre grønne Moa.


Påmeldingen til Tine Fotballskole 2022 er åpen!

Postet av Stokke IL den 11. Mai 2022


  TINE FOTBALLSKOLE 2022  
https://azure.content.bloc.net/rssphotos/DC1F806B359662C4CB87F627C0A6BF7D/wikipedia/en/8/81/Stokke_IL.gif?&width=1024&quality=90

20. – 22. juni 

 

Tine Fotballskole er et arrangement for barn i alderen 6 – 12 år, og viktig for breddeaktiviteten i vårt lokalmiljø. Kort om fotballskolen:

 • Fotballskole fra 09:00 – 15:00, men barna kan komme/vil ivaretas fra 08:00 til 16:00 
 • Lunsj med drikke, siste dag griller vi. Frukt 2 ganger daglig. 
 • Åpen kiosk 
 • Deltakeravgift kr 800,-, påmelding senest 13. juni

Trykk her for informasjon og påmelding!

Det legges vekt på god gjennomføring og et inkluderende, trygt, morsomt og lærerikt arrangement for barna våre.  Vi har økonomiske støtteordninger for de som har behov, ta kontakt med ansvarlig for Tine Fotballskole - Robin Rasmussen på mobil 91545747 / e-post robras@siv.no

Med sportslig hilsen Stokke IL Fotball / Tine.Stokke IL mottar 50 000,- av VTFK til trafikksikkerhetstiltak i nærmiljøet!

Postet av Stokke IL den 9. Mai 2022

Deler av grusplassen vil til høsten bli asfaltert. I den forbindelse har Stokke IL søkt og mottatt 50 000,- av Vestfold og Telemark Fylkeskommune til trafikksikkerhetstiltak i nærmiljøet. Det vil bli en godt oppmerket parkeringsplass med trafikksikkerhet i fokus. Tusen takk for tilskuddet!Wenche Havnås mottok NGTF sin fortjenestemedalje i gull!

Postet av Stokke IL den 9. Mai 2022

Vårt æresmedlem Wenche Havnås fikk tidligere denne uken Norges Gymnastikk- og Turnforbund sin fortjenestemedalje i gull. Tusen takk for innsatsen du har lagt ned for store og små gjennom mange år. Gratulerer så mye fra alle i Stokke IL!780 000,- kr til Stokke IL fra Thorbjørn Hansens stiftelse!

Postet av Stokke IL den 9. Mai 2022

Fra venstre: Håkon Kjølstad Nilsen (daglig leder), Jørn-Magne Johannessen (TH-stiftelse), Hans Martin Bærefjell (Styreleder Stokke IL), Øystein Hansen (TH-stiftelse) og Kenneth Mathiassen (Anleggsleder Stokke IL). 

 
Stokke IL fikk forrige uke flere gledelige nyheter fra Thorbjørn Hansens stiftelse. 
Stokke IL Ski mottok 400 000,- til oppussing av Arenahuset i Skianlegget.
Stokke IL Hovedlaget mottok 300 000,- til diverse prosjekter i Stokke Idrettspark.
Stokke IL Orientering mottok 50 000,- til nytt EKT-utstyr. 
Stokke IL Fotball mottok 30 000,- til nye fotballmål.


Skigruppa mottok 400 000 til oppussing av Arenahuset!

 

Fra venstre: Øystein Hansen (TH-stiftelse), Tom Horntvedt (Dugnadsgjengen i Storås), Edvard Gundersen (Styreleder Stokke IL Ski), Aksel Bogstad (Dugnadsgjengen i Storås), Jørn-Magne Johannessen (TH-stiftelse), Øivind Thokle (Dugnadsgjengen i Storås), Joran Sørli (Dugnadsgjengen i Storås), Yngvar Harm (Dugnadsgjengen i Storås) og Per Sørby (Dugnadsgjengen i Storås). 

Vi er svært takknemlige for bidragene fra Thorbjørn Hansens stiftelse. Stiftelsen har som formål å gi støtte til breddeidrett i idrettslag i Sandefjord kommune og andre allmennyttige foreninger. Det kommer veldig godt med i Stokke IL.

Tusen hjertelig takk fra alle i Stokke IL!

https://th-stiftelse.no/
Stokke IL mottar 10 000 kr av VTIK for Aktiv365-samarbeidet

Postet av Stokke IL den 9. Mai 2022

Fra venstre: Trond Petter Austad (Stokke ungdomsskole), Helene Askersrud (Aktiv365), Aurora Marcussen (Aktiv365), William Stixrud Hagen (Aktiv365) og Håkon Kjølstad Nilsen (Daglig leder Stokke IL) gliste bredt etter utdelingen fra VTIK.

Stokke Idrettslag hadde tirsdag besøk av Linn Therese Jacobsen Bergheim fra Vestfold og Telemark idrettskrets. Hun kom med en sjekk på 10 000,- kr til Stokke IL for sitt samarbeid og bruk av unge Aktiv365-aktivitetsledere inn mot allidrettstilbudet i klubben.Rulleskisesongen er i gang i Storås!

Postet av Stokke IL den 3. Mai 2022

Snøen er borte i Storås etter nok en imponerende vinter. Nå er det tid for å ta frem rulleskiene og vi kan anbefale en tur i de flotte løypene våre. 

Ta en titt på rulleskiløypene her:

https://www.youtube.com/watch?v=s7zAtxpwp-4&t=3s Lyst til å bli håndballdommer? Nå er det tid for kurs!

Postet av Stokke IL den 3. Mai 2022

Lyst til å bli håndballdommer? 

12.mai fra kl.16-20 blir det dommerkurs i Stokkehallen. Velkommen!Stokke Open gjennomført med stil av Petanquegruppa!

Postet av Stokke IL den 3. Mai 2022

På lørdag ble Stokke Open 2022 gjennomført i Stokke Idrettspark. Stokke IL Petanque gjennomførte et godt arrangement på parkeringsplassen med ny grus for anledningen. Så mange som 30 dobbeltlag testet ut NM-banene til NM Petanque 2022 - Stokke IL
Vi håper store og små i Stokke holder av NM-datoene 23.-26. juni. Ta gjerne kontakt hvis dere har lyst til å bidra til idrettsglede i forbindelse med NM 💚
Les mer om arrangementet på Petanque.no 

Foto: Sverre Meisingset og Edvart FjærePetanque med opplæring av Stokke ungdomsskole

Postet av Stokke IL den 27. Apr 2022

Tirsdag hadde Stokke IL Petanque opplæring av personalet på Stokke ungdomsskole. Tilbakemeldingen var utelukkende positiv fra de ansatte, og nå ønsket skolen å få eget utstyr slik at de kan fortsette med petanque-spillingen. Hyggelig og inspirerende med slikt samarbeid! Turnsportens dag 9.mai

Postet av Stokke IL den 26. Apr 2022

9. mai skal Stokke IL Gymnastikk og Turn arrangere Turnsportens dag i Stokkehallen kl. 18:00. 
Turnerne ankommer hallen i tog sammen med Stokke skolers musikkorps, marsjerende fra Bokemoa skole. Det blir kiosk og utdeling av pokaler til de aktive. 

Det er over 2 år siden sist, så det blir helt fantastisk 💚 Vi sees i Stokkehallen!

Les mer om arrangementet her: 


Tine fotballskole i Stokke!

Postet av Stokke IL den 26. Apr 2022

Tine fotballskole i Stokke 20-22.juni

Har du barn som er glad i fotball? Glad i aktivitet? Glad i å være med venner? I sommer kjører vi i gang med Tine fotballskole igjen, og våres erfaring er at barna ELSKER disse dagene!

Det er sommer, venner, fotball, lek, mat, drikke, kiosk, og alt er lagt til rette for god stemning. Tine fotballskole er for barn mellom 6-12 år

Vi trenger også instruktører/aktivitetsledere, så er du glad i fotball, men er for gammel til å være med som deltaker, så ta kontakt enten med oss eller ansvarlig for Tine fotballskole, Robin Rasmussen. Vi trenger deg, ung som voksen

Del gjerne, både her på Facebook, og spre ordet videre.


Lyst til å prøve orientering?

Postet av Stokke IL den 25. Apr 2022

Lyst til å prøve orientering?

Stokke IL orientering inviterer barn og voksne til opplæring og trening på onsdager kl 18 fram til sommeren. Første gang onsdag 27. april kl.18:00 ved Tuften barnehage.

Orientering er en fin måte å komme seg ut i naturen eller rett og slett bare ut og være i litt aktivitet. Du får brukt hode og kropp på en fin måte! Du kan også føle på konkurranse og mestring sammen med venner og andre kjente.
Orienteringsgruppa i Stokke IL legger vekt på godt miljø, mange aktiviteter og tilbud til alle enten du vil mosjonere eller jakte på gode plasseringer. I tillegg er dette er en ypperlig familieaktivitet.

De har også skolekart for alle skolene i Stokke som vil ligge ute på www.skoleorientering.no, som dere kan bruke selv til å lage løyper. Ta gjerne kontakt med o-gruppa så kan de bistå med poster og gjennomføring ved behov.

Følg med på deres facebooksider. @stokkeil_orientering eller nettsidene: 
orientering.stokkeil.no, for informasjon.
De kan også kontaktes pr epost: orientering@stokkeil.no.


Stokke IL mottar 10 000kr av Norsk Tipping idrettspris!

Postet av Stokke IL den 20. Apr 2022

Norsk Tipping, P4 og Norges Idrettsforbund gratulerer Stokke IL som en av mottakerne av Norsk Tippings Idrettspris på 10.000 kr! 

"Imponerende og stå på, viktig jobb dere gjør for og sammen med barn og unge!" var ordene fra Norges Idrettsforbund. 


Stokke IL trukket ut som hovedfinalist for Eiksenter-kampanje!

Postet av Stokke IL den 16. Apr 2022

STOKKE IDRETTSLAG ER TRUKKET UT SOM HOVEDFINALIST FOR EIKSENTER-KAMPANJE


Foto: Eiksenteret

 

20.april starter det 46 innsamlingskampanjer rundt omkring i landet til lokale formål, nominert frem av innbyggere i lokalmiljøet til de ulike Eiksentrene i hele Norge. Totalt kom det inn 733 nominasjoner på verdige formål som tilbyr aktiviteter til barn og unge, eller på annen måte jobber for å sørge for inkludering blant barn og unge. 

Stokke IL er utpekt som mottaker av midler som samles inn under våronna gjennom et samarbeid mellom Eiksenteret Stokke og stiftelsen til Mats Zuccarello. Besøkende i Eiksenteret Stokke vil få informasjon om hvordan de kan bidra til den lokale innsamlingskampanjen, som skal gagne barn og unge.

Zuccarellostiftelsen ble stiftet februar 2016 av Mats Zuccarello med formålet om å redusere utenforskap blant barn og unge i Norge ved å bidra til at enda flere får delta i organisert og egenorganisert idrett og fysisk aktivitet. 

“Stiftelsen min har som ambisjon at ingen barn skal stå på sidelinja, og vi bidrar blant annet ved å ta på oss utgiftene som treningskontingenter, utstyr e.l. som mange familier i dag opplever er for dyrt,” sier Zuccarello.

“Vi så i den første søknadsrunden i 2022 at de høye strømprisene har satt mange familier i en ekstremt vanskelig situasjon. Noen vet ikke om de har råd til å dekke utgiftene ved barnas fritidsaktiviteter, og andre foresatte tør ikke melde barn på nye aktiviteter i frykt for at de ikke kan betale for seg,” legger Daglig leder, Kristine Lind, i Zuccarellostiftelsen til.

Eiksenteret har vært en av de viktigste støttespillerne til Zuccarellostiftelsen siden 2019, og nå har organisasjonene gått sammen om en innsamling som skal styrke lokalmiljøene over hele landet der Eiksenteret har tilstedeværelse. 

Stokke idrettslag ble utvalgt som hovedfinalist for Eiksenteret Stokke, grunnet deres fokus på inkludering blant barn og unge, og nå ønsker Eiksenteret Stokke og Zuccarellostiftelsen mest mulig lokal oppslutning rundt kampanjen som avsluttes 15.juni. “Vi oppfordrer lokalbefolkningen til å gi støtte ved å vippse til 595125, slik at vi kan gi Stokke idrettslag så mye støtte som mulig”, sier Trond Thorseth, hos Eiksenteret Stokke.

Generelle kriterier og vilkår:

 • Idrettsklubben/foreningen som er utpekt som mottaker må i all hovedsak benytte vinnerbeløpet til å skape fysisk aktivitet og idrett for barn og unge (under 25 år) i tråd med Zuccarellostiftelsens formål.
 • Beløpet kan gjerne gå til transport ifm. turneringer eller cuper, men kan ikke gå til å dekke reiser eller opphold utenfor Norge.
 • 85% av beløpet innsamlet lokalt vil gå til vinnerklubben, og 15% vil gå til Zuccarellostiftelsens andre aktiviteter og ordinære søknadsrunder.
 • Vinnerbeløpet kan f.eks. gå til å dekke transport, utstyr, tapte treningskontingenter, oppstart av nye aktiviteter, e.l..

Ved spørsmål:

Kristine Lind for Zuccarellostiftelsen

Mobil: 934 58 34

Trond Thorseth, Eiksenteret Stokke

Mobil: 926 26 084

 
Nyhetsbrev 2 - NM Petanque 2022

Postet av Stokke IL den 14. Apr 2022

STOKKE IDRETTSLAG – NM ETANQUE 23-26.juni 2022

Det nærmer seg NM PETANQUE i sommerfylket Vestfold og Telemark.
Vi gleder oss til Norgesmesterskap og Sankthansaften i Stokke! 

Overnatting:
Vi har landet en overnattingsavtale med Hotell Klubben i Tønsberg. Hotellet ligger rett ved Tønsberg brygge og en 5 minutters gange fra Tønsberg stasjon som har gode kollektiv forbindelser til Stokke. Finn din rute her på https://www.vy.no/ (Stokke stasjon) eller https://www.vkt.no/ (Stokke ungdomsskole).
 
Gå til https://www.hotelklubben.no/ og trykk på «Book nå» øverst i høyre hjørnet.
Deretter trykker du på «Har du rabattkode eller firmaavtale? Trykk her.
Så skriver du inn «PETANQUE», klikker på «Bruk» og finner dine datoer. 

For dere som ønsker bobilparkering med strømtilkobling, så vil dette koste 300,- for hele NM. Bestilling gjøres til dagligleder@stokkeil.no innen 31.mai.

For dere som ønsker å sove i telt, så vil dette koste 100,- for hele NM. Bestilling gjøres til dagligleder@stokkeil.no innen 31.mai.
 
Matservering

Det vil bli middagsservering under NM. Meny og bestilling kommer i neste nyhetsbrev. 

Utfordring

Stokke IL Petanque har det siste året hatt godt samarbeid med ungdomsskolene i nærheten. Vi får nå signaler om at vi får deltakelse derfra på NM (NM junior). Vi utfordrer alle klubber til å satse på ungdommen, og ta med seg et eller flere juniorlag til NM dobbel. Husk at juniorer også kan delta i alle åpne klasser, og ja, med en erfaren kan det bli både hyggelig og bra.

Spilleoppsett NM Petanque

Torsdag: MIX Dobbel og +65 dobbel

Fredag: Singel herrer, Singel damer og presisjonsskyting. 

Lørdag: Trippel

Søndag: Dobbel damer, +55 dobbel, Åpen dobbel og NM øvelse dobbel junior


God påske ønskes fra Stokke IL Petanque. Vi gleder oss til NM!Nå er årets tur-o-konvolutter fra Stokke IL klare!

Postet av Stokke IL den 9. Apr 2022

Nå er årets tur-o-konvolutter fra Stokke IL klare for salg hos Circle K Stokke og Norli bokhandel (Stokke senter) fra og med palmehelgen. I år benytter vi kartene Bogen, Feen, Vear, Vennerød og Hunnestuen. 3 av kartene er helt nye i år; 2 over nye terreng og et eldre kart som er oppdatert.

Et alternativ til å kjøpe konvolutten fysisk, er å gå inn på turorientering.no og registrere deg og kjøpe en digital versjon der. Hvis du i tillegg laster ned appen Turorientering kan du også laste ned kart på mobiltelefonen og bruke den til å registrere postene du besøker.

God tur!


Gull- og sølvmerker utdelt på årsmøte!

Postet av Stokke IL den 7. Apr 2022

Gull- og sølvmerker deles ut til medlemmer som har bidratt som aktiv og tillitsvalgte i en årrekke. For å oppnå sølvmerke kreves 30 poeng og for å oppnå gullmerke kreves 70 poeng.

På årsmøte i slutten av mars ble følgende merker utdelt:

Gullmerke: Hans Martin Bærefjell (hovedlaget, idrettskrets, idrettsråd, håndball, fotball)

 


Sølvmerke: Lars Elverum (ski)

 


Sølvmerke: Bjørn Løvvold (fotball)

 Sølvmerke: Per Johansen (fotball)

 

Sølvmerke: Tom Roy Hansen (fotball)

 

Gratulerer så mye - det er vel fortjent!

Oversikt over merker og retningslinjer finner du her.


Marit Gundersen er nytt æresmedlem i Stokke IL!

Postet av Stokke IL den 7. Apr 2022

Marit Gundersen ble på årsmøte utnevnt til nytt æresmedlem i Stokke IL. Hun mottok Stokke ILs innsatspokal i 1984, og fikk sølvmerket i 1999.
Marit var leder i damegruppen fra 1979 til og med 1987, totalt 9 år. Deretter styremedlem i samme gruppe i 1988, 1 år. Hun hadde også ansvar for vask og utleie av klubbhuset til og med 1987. 
Marit var leder i kantinekomiteen i håndballgruppa fra 1996 til 1999, og var dermed en viktig brikke i avviklingen av 17.Mai på Moa. Hun satt også i 17. Maikomiteen i 1994, 1996, 1998 og 1999.
Hun har jobbet frivillig i skigruppa i snart 40 år. Der har Marit stekt utallige plater med vafler og i mange år laget Marit vaffelrøra til hele arrangementet hjemme på eget kjøkken. Hun har rett og slett håndtert det meste av kafeteria og kiosk på skigruppas arrangementer.
Skulle skistua i Storås vaskes og vinduer pusses, var alltid Marit på tilbudssiden. Hun er fortsatt frivillig i skigruppa, og hun er alltid positiv til å bidra i idrettslaget. Marit har også stilt opp på større arrangementer i turngruppa.
Gratulerer så mye med æresmedlemskapet - det er vel fortjent.


Inger Nergaard er nytt æresmedlem i Stokke IL!

Postet av Stokke IL den 6. Apr 2022

Inger Nergaard ble på årsmøte utnevnt til nytt æresmedlem i Stokke IL.  Hun har vært aktiv i idrettslaget og o-gruppa i over 40 år. Inger mottok sølvmerke i 1998, gullmerke i 2019, og i 1993 mottok hun Innsatspokalen.
Inger har blant annet vært leder av o-gruppa, nestleder i Stokke IL, sterkt involvert i arrangementskomiteen for NM ski 2010, løpsleder og løypelegger på flere o-løp, og medlem av arrangementskomiteen for Sørlandsgaloppen. Hun er fremdeles aktiv som o-løper den dag i dag.
Gratulerer så mye med æresmedlemskapet - det er vel fortjent!


Årets idrettsprestasjon i Stokke IL 2021!

Postet av Stokke IL den 4. Apr 2022

Årets idrettsprestasjon 2021 i Stokke IL går til Magnus Sigurdsson fra Orienteringsgruppa 
Det er ny pris med vandrepokal som skal hedre de gode idrettsprestasjonene i Stokke IL! 
Magnus vant sølvmedalje på både sprinten og langdistansen på Hovedløpet i klassen H14. Dvs. to sølv av to mulige i det som er et (uoffisielt) NM for 13-16 åringer. 5 gull av 5 mulige kretsmesterskapstitler i Vestfold- og Telemark Orienteringskrets: Sprint, mellom, lang, stafett og sprintstafett.
Gratulerer så mye - stå på videre!


Til minne om Hans Gundersen

Postet av Stokke IL den 31. Mar 2022

Stokke ILs æresmedlem, Hans Andreas Gundersen, gikk bort 28. mars. 

Hans var leder av Stokke IL 1962-66, 1982-87 og 1992-2007. Han var formann i Fotballgruppa 1955-59 og 1975-77, han var trener for flere fotballag og han hadde flere verv i de fleste grupper og komiteer helt siden 1953. Hans hadde selv 245 kamper på A-laget i fotball. De siste årene var Hans ivrig deltaker i dugnadsgjengen både i Storås og på Stokkebanen.

Hans Gundersens innsats for Stokke IL gjennom alle disse årene har vært helt unik og uvurderlig for klubben vår. Stokke IL har svært mye å takke Hans for. Han var selve symbolet på dugnadsånden som driver et idrettslag som vårt, og vil for alltid ha en helt spesiell plass i Stokke ILs historie. Takk for alt!

Våre tanker går til den nærmeste familien som har mistet sin kjære.
Ove Gunnar Jacobsen tildelt Innsatspokalen 2021!

Postet av Stokke IL den 31. Mar 2022

Ove Gunnar Jacobsen ble på årsmøte tildelt Stokke Idrettslags innsatspokal for 2021. Ove Gunnar mottok sølvmerke i 2000. Han har vært medlem i idrettslaget i rundt 60 år!
Han har tegnet mange o-kart, og ikke minst la han ned et enormt dugnadsarbeid med o-kart over Storåsområdet. 
Ove Gunnar bidrar fremdeles med synfaring av kart og legger til rette for treningsløp, treninger og turorientering som medlem av turorienteringskomiteen i O-gruppa.
En imponerende fakta er at Ove Gunnar er meget høyt på listene over o-løpere med løp i flest forskjellige nasjoner, og her snakker vi over 100 land! Han har også laget orienteringskart flere steder i Norge og utlandet.
Gratulerer igjen med årets innsatspokal - det er vel fortjent.


Ny sponsor: Limaco blir med på laget!

Postet av Stokke IL den 25. Mar 2022

Limaco har signert på en sponsoravtale med Stokke IL!

Idrettslaget kom i kontakt med Limaco i etterkant av leie, og vi har gledet oss til å kunne annonsere at Limaco blir med på laget fremover. Stokke IL er svært takknemlig for at Limaco ser verdien i oss og blir med som sponsor. Lars Erik Ormann fra Limaco var på besøk i Stokke fredag 25.mars, og fikk en rundtur i både Storås, Stokkehallen og Stokke Idrettspark. Stokke IL har behov for mye utstyr i forbindelse utvikling og vedlikehold av anleggene, og begge parter har stor tro på avtalen og gleder seg til samarbeidet!

Daglig leder, Håkon Kjølstad Nilsen og Lars Erik Ormann fra Limaco i Storås. 

Limaco er bedriften for deg som river, bygger eller vedlikeholder. De driver utleie og salg av maskiner og utstyr med den viktigste faktoren, nemlig "kundereisen", i fokus. Hos Limaco kan du leie anleggsmaskiner, brakker, containere, gjerder, rekkverk, tilhengere og mye mer. Det er også mulighet til å handle forskjellige utstyr som blant annet høytrykkvasker, stubbefres og kjedegraver. Vi anbefaler å ta en tur til Holmestrand for å besøke Limaco, og se på deres store utvalg. Der møter du garantert et hyggelig ansikt og får mulighet til å ta en kaffekopp.
 

https://www.facebook.com/LimacoAS/

Gjenglemt tøy

Postet av Stokke IL den 18. Mar 2022Det er mye gjenglemt i Stokkehallen. Ta en titt når dere er innom. Det blir fjernet om to uker. Ta kontakt med oss her hvis dere ønsker at vi skal se etter noe for dere 👕👖👟


Orienteringsgruppa på Danmarkstur

Postet av Stokke IL den 15. Mar 2022

Sist helg var rundt 40 orienteringsløpere fra Stokke IL på tur til Danmark i anledning Nordjysk 2-dagers. Det ble 2 løp og et treningsløp i Danmarks utfordrende landskap.
Vind, sand og tette skoger var tøft, men en rød pølse gjorde opp for det meste.
Se flotte bilder fra en tradisjonsrik tur under: Ukens håndballkamper i Stokkehallen!

Postet av Stokke IL den 15. Mar 2022

Nok en uke med masse håndball i Stokkehallen! Ta gjerne turen til Stokkehallen for å oppleve idrettsglede på nært hold. 

Torsdag 17.03
19:30: Stokke - Tjølling (3.div kvinner)

Lørdag 19.03
13:20: Stokke 2 - Holmestrand (Jenter 13)
14:45: Stokke 2 - Skade 2 (5.div kvinner)

Søndag 20.03
13:00: Stokke - Sandar 2 (Jenter 11)
14:50: Holmestrand 2 - Sandar 2 (Jenter 11)
Årsmøte i E-sportgruppa 4.mars kl. 18.00

Postet av Stokke IL den 26. Feb 2022

Velkommen til årsmøte i E-sportgruppa 4.mars kl. 18.00 i Stokkehallen.

Årsmøteinnkalling E-sport.docÅrsmøte i turngruppa 28. februar kl.19:00.

Postet av Stokke IL den 22. Feb 2022

Styret i turngruppa kaller herved inn til årsmøte i turngruppa 28. februar 2022 kl. 19.00.

Årsmøte holdes i kantina i Stokkehallen.

Vedlagt følger innkalling.

Innkalling årsmøte 2021.pdfÅrsmøte i skigruppa 3. mars 2022 kl. 19.00

Postet av Stokke IL den 14. Feb 2022


Styret i skigruppa kaller herved inn til årsmøte i skigruppa 3.mars 2022 kl. 19.00.

OBS: Årsmøtet vil bli avholdt i arenahuset i Storås.

Vedlagt følger innkalling.

Årsmøteinnkalling Stokke IL Skigruppa.pdfLeder for sportslig utvalg søkes!

Postet av Stokke IL den 3. Feb 2022


Fotballgruppa i Stokke IL er avhengig av et sportslig utvalg for å få gjennomført sine aktiviteter. Vi har allerede på plass alle viktige funksjoner i et slikt utvalg, men trenger en leder som også sitter i styret i fotballgruppa sammen med flotte folk med erfaring. Et gruppestyre uten Sportslig leder vil ikke være et gyldig styre, og vil bli underkjent på årsmøtet. Dvs. at vi ikke har en fotballgruppe i Stokke IL om vi ikke fyller denne rollen!


DETTE ER KRITISK! VI TRENGER HJELP!

En sportslig leder skal jobbe med utvikling og implementering av sportsplanen og andre retningslinjer for sportslig aktivitet, og sørge for at disse blir fulgt opp. Videre skal denne lede og koordinere arbeidet sammen med ansvarlig jentefotball, ansvarlig barnefotball, ansvarlig ungdomsfotball / seniorfotball og dommeransvarlig. Sammen utgjør de sportslig utvalg.

Dersom dette høres interessant ut for deg eller du vet om noen som kan være aktuelle, ta kontakt med valgkomitéens medlemmer Øystein Davidsen (mob. 91648623), Lill Bærefjell (mob. 95209663) eller Tone Holstad Steihaug (mob. 90686395).Vestfold Elektro-Diesel blir med i 3 år til!

Postet av Stokke IL den 28. Jan 2022

Vestfold Elektro-Diesel AS som ligger flott plassert på Sundland i Stokke har en lang historie og er anerkjent utenfor Vestfolds grenser. Verkstedet har flere ganger blitt kåret til «Årets Bosch Car-service verksted». Vi setter veldig stor pris på at Vestfold Elektro-Diesel ønsker å fortsette med støtten til Stokke IL!

Firmaet er nå både Bosch diesel-senter, som ett av to i Norge, og Bosch Car-service verksted for både bil, båt, moped og motorsykkel. 

Vestfold Elektro-Diesel er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos dem kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Deres velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. De benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører derfra med nybilgarantien intakt.

Vestfold vannscooter er drevet av Vestfold Elektro-Diesel AS. De er stolte leverandører av høykvalitets vannscootere fra Yamaha. Hos dem kan du forvente en ryddig og god handel med konkurransedyktige priser, og ikke minst tett oppfølging etter kjøpet. De har også eget verksted på bygget hvor de kan gjennomføre servicer og andre reparasjoner.

https://vestfoldvannscooter.no/

https://vestfoldelektrodiesel.no/
Ny sponsor: Stokke Utleie AS klar for 3 år

Postet av Stokke IL den 25. Jan 2022

Stokke IL benyttet Stokke Utleie AS til graving av skilt- og flaggstang fundamentering høsten 2021, og vi ble veldig fornøyd med arbeidet. I etterkant av arbeidet har vi nå blitt enige om en sponsoravtale som i første omgang strekker seg over tre år. Stokke IL gleder seg til samarbeidet og takker for at Stokke Utleie AS ser verdien av en slik avtale. 

De driver utleie av forskjellige maskiner, og har mange faste, trofaste kunder, både private og bedrifter fra Holmestrand til Larvik. Lifter, minigraver 2T, flishugger, hengere, hjullaster 2T og minidumper med frontlaster er blant noen av maskinene som er til utleie. 

Vil du være med på å sponse Stokke IL? Ta kontakt med Håkon Kjølstad Nilsen på dagligleder@stokkeil.no eller på 950 63 785.Boatsupply er med som sponsor til og med 2024!

Postet av Stokke IL den 17. Jan 2022

Boatsupply AS er Norges største nettbutikk innenfor Yanmar, og tilbyr også et rikholdig og dynamisk sortiment av båtutstyr. Du finner de sentralt i Stokke sentrum i sine lokaler i Skogveien 2A. Firmaet er opptatt av at kundene opplever god kundeservice og solid kvalitet. Hvis kunden har behov for utkjøring i forbindelse med handelen, tilbys dette i nærmiljøet.

Boatsupply driver også med elektriske surfebrett gjennom varemerket www.elsurf.no og har showroom i sine lokaler i Stokke. Disse er perfekt for dem som ønsker fart og spenning på sjøen. Gjennom samarbeid med Radinn tilbys tre modeller, og disse kan konfigureres slik at du får best mulig forhold til å skape nye sommerminner.

Som en av Norges største Yanmarforhandlere på delesalg er det godt utvalg, både i butikk og på nett. De har det du måtte trenge av utstyr, og de sender over hele landet.

Stokke IL setter veldig stor pris på at Boatsupply AS er med som sponsor i tre år fremover.

https://yanmardeler.no/

https://boatsupply.no/

https://elsurf.no/
328 645 kr kom inn på Grasrotandelen i løpet av 2021!

Postet av Stokke IL den 3. Jan 2022

2021 er over, og vi fikk inn hele 328 645 kr på Grasrotandelen via Norsk Tipping. 
Tusen hjertelig takk til de 718 som velger Stokke Idrettslag. 

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7% av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening.


Har du lyst til å støtte Stokke Idrettslag når du bruker Norsk Tipping? Les mer og velg oss via lenken under.
https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen